Sjeng Schalke opent tennisseizoen bij de Mast

Sjeng Schalke opent tennisseizoen bij de Mast

Hoewel de Mast over 12 verlichte kunstgrasbanen beschikt is het voorjaar voor veel leden weer aanleiding om uit de winterslaap te komen en weer actief te gaan tennissen. Om dit moment extra luister bij te zetten geeft Sjeng Schalke op zaterdag 31 maart tussen 13.00 en 17.00 uur een tennisclinic bij de Mast aan de Bosrand 125 te Geldrop.
Om Sjeng in actie te zien bent u van harte welkom en de toegang is gratis. Sjeng gaat dit jaar na veel blessureleed weer actief tennissen.

De middag is vooral gericht op de jeugd en de werving van nieuwe jeugdleden. Voor de toekomstige jeugdige tennissers hebben we een speciale actie. De eerste 10 junioren  tot 16 jaar die zich via onderstaande site aanmelden bieden wij de gelegenheid om een keer tegen Sjeng Schalke te spelen. Ook geven we aanvullende informatie over de diverse jeugdactiviteiten bij de Mast. Veel gezellige activiteiten maar ook gerichte tennisactiviteiten zoals iedere vrijdagavond voor onze jeugdleden gratis tennistraining. Een vereniging om lid van te zijn.

Ook de tennissport in z’n algemeenheid willen tijdens deze clinic onder de aandacht brengen. Senioren kunnen zich ook per direct als lid aanmelden. Op dit moment heeft de Mast geen wachtlijst.

Sporthuis Verest, met zaken in Geldrop en Heeze steekt die dag als opsteker de jeugdspelers in het nieuw. Tenu’s uit de kledinglijn van Sjeng Schalke.
Wil je meer weten over tennisvereniging G.L.T.V. de Mast kijk dan eens op www.de-Mast.nl. Deze site is per 21 maart j.l. geheel vernieuwd en geeft de laatste informatie over de vereniging.