Verlichting Eikenlaantje

Verlichting Eikenlaantje

De dreigende verlichting van het Eikenlaantje, om de hondenbezitter meer uitlaatmogelijkheden te bieden, houdt de gemoederen bezig. Het Wijkoverleg Coevering 2000 heeft intussen een brief geschreven richting College van B&W. Ook het IVN heeft een brief klaarliggen.

Lees de brief naar het College van B&W

Ook ontvingen we per mail een aantal reacties:

Het is een onzalig plan om langs het eikenlaantje lantaarnpalen te plaatsen. De laatste stap is om ook de Strabrechtse heide te verlichten opdat we ons daar ‘veilig’ wanen. Terewijl de wereld aan energieverstoken ten onder lijkt te gaan raken wij, evenals vele dieren, de duisternis kwijt. Straks moeten we de sterren verlichten om ze weer te kunnen zien. Een bezwaarschrift van het IVN naast de brief van bewoners van de Coevering lijkt me een goed idee. Sterkte met dit bezwaarschrift.   

Na alles doorgelezen te hebben is mijn reactie ook: in géén geval lantaarnpalen plaatsen in het eikenlaantje.

Onbegrijpelijk in deze tijd van energie bezuiniging. Heeft Parijs onlangs geen signaal gegeven ? Wat kost dat allemaal. Dacht dat de gemeente geen of in ieder geval weinig geld had. Woon nog niet zolang hier maar ik verbaas me erover wat hier af en toe gebeurd met overheidsgeld.

Een gedachte over “Verlichting Eikenlaantje

  1. Wim van Aalst 23/02/2007 / 10:46

    Laat ze maar zuinig zijn op ht laantje. Beter nog wat meer struiken plaatsen dan lantaarnpalen.
    Meer struiken is goed tegen de zure regen; denk maar eens aan de actie van het vliegveld

    Like

Reacties zijn gesloten.