Verlichting Hondenuitlaatroutes

Verlichting Hondenuitlaatroutes

Van de gemeente ontvingen we deze informatie: de laatste stap binnen het hondenbeleid is om sommige uitlaatstroken en -routes nog beter begaanbaar te maken. Daarbij moet u denken aan het plaatsen van verlichting en het verbeteren van de toegankelijkheid van een uitlaatroute. Naar aanleiding van voorgaande overleggen met u en diverse reacties van inwoners, hebben wij besloten om op de volgende uitlaatstroken en -routes de verlichting te verbeteren.

Hondenuitlaatstroken en –routes:
– Queenspadven in wijk de Akert
– Winnensland/Kleinland in wijk Zesgehuchten
– Eikenlaantje in wijk Coevering
– Scheerderstraat in wijk Braakhuizen
– Roelantlaan (de uitlaatstrook in het parkje) in wijk Coevering
– Leemkuylen (achterkant huizen) in wijk Hulst

In het Eikenlaantje worden over een maand 11 lichtmasten van 3,5 meter van het type HPS100 36 W DIM geplaatst. De lampen worden gedimd (half) om 23.30, en blijven dus de hele nacht branden.  

Een brief over deze uitbreiding van de verlichting is besproken met een aantal contactpersonen binnen de wijk. Helaas kwam deze informatie pas recentelijk terecht bij de leden van het Wijkoverleg.

2 gedachtes over “Verlichting Hondenuitlaatroutes

 1. Pierre Fleskens 03/02/2007 / 18:50

  Vind de laatste opmerking over dat de mededeling over de verlichting van de hondenuitlaatroutes te laat bij de leden van het Wijkoverleg kwam merkwaardig.
  Heeft de gemeente dan niet in de gaten dat ze altijd rechtstreeks moet praten met Wijkoverleg ?
  Dus niet met individuele personen in een wijk. Het Wijkoverleg heeft toch een functie van OVERLEG met de Wijk of zie ik dat verkeerd?

  Like

 2. v.d.Graag 05/02/2007 / 19:15

  Onbegrijpelijk in deze tijd van energie bezuiniging. Heeft Parijs onlangs geen signaal gegeven ? Wat kost dat allemaal. Dacht dat de gemeente geen of in ieder geval weinig geld had. Woon nog niet zolang hier maar ik verbaas me erover wat hier af en toe gebeurd met overheidsgeld.

  Like

Reacties zijn gesloten.