Jong geleerd is nooit verkeer(d)!

Jong geleerd is nooit verkeer(d)!

In ons kleine kikkerlandje is het voortdurend een gekrioel van mensen die doorlopend overal naar toe moeten. Kortom, het verkeer is druk.

Om je zo veilig mogelijk daarin te kunnen bewegen is kennis van verkeersregels van groot belang. Hierin hebben scholen een belangrijke rol en basisschool De Bron is zich van die rol ter dege bewust.

De Bron heeft daarvoor in januari het Brabants Verkeersveiligheidslabel ontvangen. Op de website van de school staat de reden hiervoor te lezen: ‘we leren de kinderen de verkeersregels, we oefenen met hen in de praktijk, maar we stimuleren ook hun omgeving (ouders, leerkrachten, gemeente) om de veiligheid zoveel mogelijk te stimuleren!’ Een uitvloeisel van de ontvangst van het verkeersveiligheidslabel was de verkeersochtend die op woensdag 24 januari voor alle leerlingen was georganiseerd. Een evenement waarvan het de bedoeling is dat het voortaan twee keer per jaar plaats gaat vinden.

De rest van het artikel kunt u lezen in het wijkblad van februari

Bekijk de foto’s van Foto Cor

2 gedachtes over “Jong geleerd is nooit verkeer(d)!

 1. juf ingrid 27/01/2007 / 01:53

  Het was een super ochtend.
  Cor, dank je wel, het zijn fantastische foto’s.

  Like

 2. Peter Coolen 28/01/2007 / 11:39

  Heel goed zo’n verkeersochtend. Complimenten aan De Bron. Voor herhaling vatbaar. En Cor, hartstikke bedankt voor de mooie foto’s van deze ochtend!

  Like

Reacties zijn gesloten.