Daverend feestconcert op 28 januari.

Daverend feestconcert op 28 januari

De Senioren Blaaskapel feliciteert Stichting “De Dreef” van harte met haar nieuwe accommodatie.

Een nieuwe prachtige zaal
Het zal u als bewoner van de grote wijk De Coevering niet ontgaan zijn dat de voormalige R.K. kerk is omgetoverd in een prachtig wijkgebouw. Daar waar U voorheen terecht kon voor uw geestelijk welzijn, kunt u nu terecht voor ontspanning. En dat niet alleen voor de meestal opvallende grote gebeurtenissen, maar ook voor dat kleine menselijke contact dat u misschien als eenzame wijkbewoner zo ontbeert. Want een groot aantal vrijwilligers staan daar vrijwel dagelijks klaar om u op uw gemak te stellen. Bij een kopje koffie of thee kunt u daar dagelijks terecht om eens over de dingen van alledag te praten, of om gewoon eens een keertje gezellig te buurten met andere wijkbewoners. Zeg als buitenstaander nu niet gelijk: ‘Dat is niets voor mij. Ze kennen mij daar toch niet.’ Nee, als u zich wat eenzaam voelt, of contact zoekt met anderen, dan kan het binnenlopen een begin zijn van het invullen van een grote leegte. Wie niet waagt, wie niet wint.

Een gastvrije uitstraling
Het gebouw dat er nu voor U allemaal staat is een prachtige accommodatie. Dat ondervonden wij als Senioren Baaskapel de eerste zondag van november toen wij daar ons jaarlijks ‘Goodwillconcert’ gaven. De ruimte is zeer uitnodigend. Het is er erg rustig, meestal rookvrij, en geschikt voor allerlei activiteiten. Wij ondervonden dat de akoestiek bijzonder goed is en de zaal zich daardoor zeer goed leent voor het geven van concerten. Een grote vooruitgang ten opzichte van de oude zaal waar wij overigens bijna tien jaar lang op een prettige manier concerten hebben gegeven. Onze bedoeling om de opening van de nieuwe zaal met een daverend concert gepaard te laten gaan mislukte omdat wij ons orkest in dat bewuste weekeinde niet compleet konden krijgen. Maar het was voor ons aanleiding om het bestuur een concert in het vooruitzicht te stellen. En deze belofte zullen wij op zondag 28 januari inlossen.

Een felicitatie voor de hele wijk
Op zondagmiddag 28 januari bent u, als wijkbewoner, van harte welkom om met ons het bestuur en de vele vrijwilligers van Stichting De Dreef te feliciteren met hun nieuwe onderkomen. Vooral de vele vrijwilligers willen u, onder begeleiding van onze muziek, ontmoeten. U kunt dan wellicht kennis maken met andere wijkbewoners die u anders achteloos voorbij zou lopen. Het is immers ook uw wijkgebouw dat altijd voor u open zal staan. En ook onze muzikanten willen graag laten horen dat zij verheugd zijn met deze nieuwe prachtige gastvrije zaal in onze gemeente.
Daarom heten wij u allen van harte welkom om op deze zondagmiddag naar onze muziek, van allerlei pluimage, te komen luisteren. Het concert begint om 14.00 uur, en duurt tot ca 16.15 uur. De toegang is gratis!

Wij zijn er klaar voor om u te ontvangen. Dit mag u niet missen!