SCC Hofdael in Geldrop bruist in November van de activiteiten !

SCC Hofdael in Geldrop bruist  in November van de activiteiten !

Op donderdag 2 november verzorgt de Volksuniversiteit Geldrop een lezing  “Lees- en Leerproblemen”.

Zondag 5 november trilt Sociaal Cultureel Centrum Hofdael op haar grondvesten in de vorm van een geweldige  Drumworkshop en een wervelend concert van Cesar Zuiderwijk. De aanvangstijd van het concert is 16:30 uur en de toegangsprijs is € 10,00.

Dinsdag 7 november deel 2 in de cyclus “Filmhuis Hofdael” met de animatiefilm  Madagascar: Als vier verwende dieren uit de Central Park Zoo van New York schipbreuk leiden op het exotische eiland Madagascar, ontdekken ze dat het er een ECHTE jungle is ! De aanvangstijd is 20:00 uur en de toegangsprijs is € 3,50.

Donderdag 16 november verzorgt de Muziekschool Geldrop een concert in het kader van de projectweek Mozart. De aanvang van dit concert is 19:00 uur en de toegang is gratis..

Zondag 19 november wordt omstreeks 15:00 uur Sint Nicolaas met zijn gevolg weer ontvangen in SCC Hofdael. Dit bijzondere kinderfeest is voor iedereen gratis toegankelijk.

Zaterdag 25 november is een avond vol met Brabantse liedjes, humor en sketches: Hét Brabants Cabaret van Eric Potters en Jan van Rijthoven bezorgen u een gezellige en onvergetelijke avond. De aanvang is 20:15 uur en de toegangsprijs is € 12,50.

Maandag 27 november vindt er een schitterende Familie – Kindertheatervoorstelling plaats met de overweldigende musical “Karel de Kok en het bezoek van Sinterklaas”
De aanvangstijd van deze voorstelling is 16:30 uur en de toegangsprijs is € 7,50.

Kortom; ook in de maand november is er weer genoeg te beleven in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop. Voor meer informatie: www.hofdael.nl.