De Lion King voor Burundi

De Lion King voor Burundi

Nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Op zaterdag 7 oktober om 20.15 u en op zondag 8 oktober om 14.00 u kunt u de familievoorstelling ‘De Lion King voor Burundi’ bijwonen in SCC Hofdael te Geldrop.

Deze voorstelling is georganiseerd door SCC Hofdael in samenwerking met Bibliotheek Geldrop. Dit in het kader van de Kinderboekenweek (4 tot en met 14 oktober) die dit jaar als thema heeft: “De leeuw is los”. 
‘De Lion King voor Burundi’ is een amateur uitvoering van de originele uitvoering van ‘The Lion King’. Het toneelgezelschap bestaat uit 35 studenten van de opleiding Creatieve Therapie van de HU in Amersfoort. Zij willen met deze voorstelling tien tot twintigduizend euro bij elkaar brengen voor de opbouw van een kindertehuis in Burundi.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt ongeveer 90 minuten. De entree voor deze unieke voorstelling bedraagt €7,50. Kinderen tot 12 jaar die een geldig pasje hebben van de bibliotheken Geldrop of Mierlo krijgen korting en betalen slechts € 5,00. Deze kortingskaartjes zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de jeugdbalie van de Geldropse bibliotheek, Heuvel 94. De overige toegangskaarten à € 7,50 zijn uitsluitend te koop bij SCC Hofdael.
Voor zowel de voorstelling op zaterdag 7 oktober als de voorstelling van zondag 8 oktober zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus als u deze unieke voorstelling nog wilt zien neem dan zo snel mogelijk kontakt op met de Jeugdbalie van de Bibliotheek Geldrop of SCC Hofdael.