Nieuwe hobby

Nieuwe hobby

U weet dat we de Coevering regelmatig op de foto zetten. Bij alle grote bouwprojecten zijn we paraat, bij zowat elk feestje en verder maken we regelmatig hier en daar een sfeerfoto.

Intussen zijn we voorzichtig de grenzen van de Coevering aan het overschrijden. Het is de bedoeling om over enige tijd ook een leuke serie foto’s van de overige wijken van Geldrop te hebben. We gaan daar niet zo grondig te werk als in de Coevering, maar het wordt op de duur een leuke serie.

Ook zijn we van plan om langzaam te beginnen met het inscannen van oude foto’s van Geldrop. Beschikbaar gesteld door een amateur fotograaf die tot 1999 vele foto’s van Geldrop heeft gemaakt. Ook deze foto’s komen beschikbaar op onze website.

Intussen staat de teller op totaal 29.227 foto’s, goed voor ruim 50 GB op disk. U kunt al deze foto’s bekijken op onze website.

Wel hadden we pech dit weekend. Eén van onze camera’s weigerde dienst en moet vervangen worden. Dat wordt weer een pittige uitgave. Mocht u ons willen sponsoren dan houden we ons aanbevolen. U kunt ons altijd een mailtje sturen.

Neemt u alvast een kijkje in ons digitaal fotoalbum. Alles buiten de Coevering kunt u rechts onderaan vinden.