Boekenverkoop en vlooienmarkt voor Haïti

GELDROP- Zondag 10 september is er een grote boekenverkoop en vlooienmarkt in wijkcentrum De Dreef te Geldrop. Het aanbod is gigantisch groot, de prijzen laag. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Actie voor Haïti.

Boeken en platen. Videobanden, serviesgoed, kleding. Kunst en kitsch. “Het aanbod is groot en divers, veel voor weinig”, aldus voorzitter Martin de Bruijne van Stichting Actie voor Haïti.
Op de boekenverkoop en vlooienmarkt worden duizenden boeken en platen te koop aangeboden tegen scherpe prijzen. Van romans en naslagwerken tot literatuur en strips. Verder een enorme collectie elpees en videobanden.
Ook het aanbod op de vlooienmarkt is enorm. Puzzels en spelletjes, speelgoed, leuke cadeau-ideeën, servies etc. etc. “De Dreef staat echt helemaal vol met spullen, er is voor elk wat wils. Bovendien hanteren we altijd zeer schappelijke prijzen”, aldus Martin.

De grote boekenverkoop en vlooienmarkt is op zondag 10 september van 10.00 tot 15.30 uur in De Dreef, Winkelcentrum Coevering  te Geldrop. Entree is vijftig eurocent per persoon.