Winkeliers op pad

Winkeliers op pad

De winkeliers van Winkelcentrum Coevering hebben op maandagavond 28 augustus de bewoners van St. Cyr verrast met een presentje. Elke bewoner kreeg een tas met daarin verschillende attenties aangereikt. Op deze manier hebben de winkeliers de nieuwe bewoners in de wijk kennis laten maken met het winkelcentrum.

Het idee voor deze actie was ontstaan in de activiteitencommissie van de winkeliers. Nieuwe bewoners in de wijk: een extra verwelkoming leek een prima idee. Nadat het idee geboren was werd eerst gepolst of de overige winkels ook mee wilden doen aan de actie. Dat was geen probleem en zo konden ruim 100 tassen worden gevuld met leuke attenties. Elke winkel had daarin een bijdrage. De opslag van al deze tassen bleek een probleem toen groentenboer Roel Hulsman zijn hele magazijn had volstaan. Er was nauwelijks nog plaats om te lopen. Gelukkig bleek buurman Schlecker bereidt om een gedeelt van de zakken testallen.

Deze 100 tassen werden deur aan deur uitgedeeld. De meeste bewoners waren verrast en reageerden zeer positief op deze actie. De actie bleek meer tijd te kosten dan gedacht. Daarom heeft de aanwezige pers ook de handen uit de mouwen gestopen. Vele handen maken tenslotte licht werk. En de bewoners van St. Cyr. Die weten nu het winkelcentrum te vinden.

Bekijk alle foto’s van deze actie.