HERINRICHTING WITTE DE WITHSTRAAT

Van de gemeente website

HERINRICHTING WITTE DE WITHSTRAAT

Maandag 4 september start de herinrichting van de hoofdrijbaan van de Witte de Withstraat, vanaf de Sluisstraat tot de Reinoutlaan. De werkzaamheden omvatten het opbreken van de huidige verhardingsmaterialen en het herinrichten van het bestaande wegprofiel, inclusief het kruispunt met de Goorstraat. Er wordt eveneens een nieuw fietspad aangelegd, vanaf het kruispunt Witte de Withstraat-Goorstraat naar het Grote Bos. Het fietspad loopt door het St. Cyrpark. De uitvoering is naar verwachting op 10 november klaar.

Tijdens de werkzaamheden is de Witte de Withstraat vanaf de Sluisstraat tot de Reinoutlaan afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Buslijn 10 rijdt niet door de Witte de With- en de Sluisstraat. De bus rijdt door de Wethouder van Santestraat (oude Jan Carstenzweg); hier plaatsen we een tijdelijke bushalte.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Will van Dijk of Frank Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers (040) 289 37 91/7 53.