Opening Stoffen Huuske

Opening Stoffen Huuske

Op 1 juli j.l. is het winkelcentrum weer een winkel rijker: het Stoffen Huuske. In de maand juli kunt u profiteren van een flinke korting als u een bezoek brengt aan deze winkel. U wordt in het Stoffen Huuske vriendelijk ontvangen door José en Petra.

Bekijk de foto’s die tijdens de opening genomen zijn.

Uit het wijkblad van juni 2006

Stoffen Huuske open per 1 juli

Op 1 juli 2006 opent het Stoffen Huuske haar deuren. Een nieuwe winkel in het winkelcentrum. José en Petra van de Laar gaan samen deze winkel in stoffen, breigaren, borduurgaren, kleinvak en tafelzeil starten. Veel keus, moderne kleuren, in alle soorten en maten. Dat is in het kort het Stoffen Huuske. U bent van harte welkom op zaterdag 1 juli bij opening. In de maand juli wordt 10% tot 50% korting gegeven op het hele assortiment.

Natuurlijk wilde het Wijkblad even kennis maken met José en Petra. In het dagelijkse leven dochter en moeder. Dochter José heeft al een aantal jaren last van gezondheidsproblemen. Daardoor is het onmogelijk om werk te vinden. Toen de broer van moeder Petra stopte met zijn stoffenzaak werd het idee geboren om samen een dergelijke winkel in Geldrop te beginnen. Ze konden het hele assortiment overnemen en natuurlijk is er volop advies voorhanden in de familie.

José en Petra hebben nog nooit in een winkel gestaan. Maar zien er intussen naar uit om de winkel te gaan openen. Ze gaan elkaar straks afwisselen. En gaat het wat minder met José, dan springt moeder Petra wat meer in. Maar voordat het zover is, moet het nodige gebeuren. De oude opslagruimte wordt bij de winkel getrokken. Hierdoor is de winkel veel groter. Die is nodig om het ruime assortiment een plaatsje te geven. José en Petra hebben het druk met alle voorbereidingen. Er komt veel kijken bij de opstart van de winkel. De belastingen, Kamer van Koophandel, promotie en de winkelinrichting moeten op tijd geregeld zijn. Maar gelukkig helpt de hele familie mee.

Vanaf 1 juli kunt u terecht in een gezellige winkel met veel keus. Alle kleuren, maten en soorten stof, ritsen, tafelzeil, knopen en brei- en borduurgaren zijn voorhanden. En als dat toch niet het geval mocht zijn kan het altijd besteld worden. De winkel wordt in frisse kleuren geschilderd en krijgt een gezellig zithoekje, waar zelfs genoten kan worden van een kop koffie tijdens het winkelen.

Op 1 juli gaan de deuren open. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er wordt een hapje en een drankje geserveerd. En u kunt meteen gebruik maken van de openingskorting. José en Petra laten weten, dat u van harte welkom bent.