Kledinginzameling Mensen in Nood

Kledinginzameling Mensen in Nood

De landelijke voorjaarsacties van de Kledingactie Mensen in Nood zijn weer gestart. Ook in uw gemeente vindt een inzameling plaats. U kunt goede, nog draagbare kleding, schoeisel, huishoudtextiel en dekens in gesloten plastic pakken afgeven bij De Dreef op zaterdag 8 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

De Kledingactie Mensen in Nood zamelt al bijna 40 jaar kleding in en is hiermee de oudste charitatieve kledinginzamelaar van Nederland. Bij de kledinginzameling wordt zij ondersteund door honderden vrijwilligers. De ingezamelde kleding wordt verkocht aan sorteerbedrijven. Met het geld dat de verkoop oplevert worden de noodhulpprojecten van Mensen in Nood gefinancierd. Dit voorjaar gaat de opbrengst naar een vluchtelingenproject in Addis Abeba, hoofdstad van Ethiopië. Onze lokale partnerorganisatie zorgt er onder meer voor dat deze vluchtelingen een dak boven hun hoofd krijgen en medische zorg ontvangen.

Help de vluchtelingen in Ethiopië met uw overtollige kleding! Heeft u geen kleding, maar wilt u toch helpen? Maak dan een gift over op giro 7527 ‘s-Hertogenbosch o.v.v. vluchtelingen Ethiopië. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kledingactie.nl of bellen naar 073-687 1060.