Mazzel Kinderkleding nieuw in Winkelcentrum

Mazzel Kinderkleding nieuw in Winkelcentrum

Het was druk in de pas geopende kinderkleding winkel van Harry en Marie-Louise Bogers. Zo maar even binnen lopen voor een interview bleek niet zo handig. Daarom na sluitingstijd een nieuwe poging.

De eerste 3 dagen zijn veelbelovend. De klanten waren erg positief, en het was druk in de gezellige winkel. Het is voor Harry en Marie-Louise de eerste winkel. Ze hebben een ruime ervaring op de markt in o.a. fruit en speelgoedauto’s. Volgens Harry maakt het niet of je in een winkel of op de markt staat; je komt overal mensen tegen. En voor alle mensen staat de deur open. Zelfs om alleen een kopje koffie te komen drinken. De oude winkel van Sanders was precies wat ze zochten als start van hun kinderkledingwinkel.

Wat is Mazzelkinderkleding
Trendy kleding voor een lage prijs, niet goed, geld terug. Dat is Mazzel kinderkleding. Iedere week is er nieuwe kleding. De kinderen krijgen een leuke verrassing en voor de ouders staat de koffie en thee klaar. U kunt terecht voor de maten 92 tot 176. Dat is voor kinderen van een paar maanden tot een jaar of 16. Mazzel kinderkleding is een franchise formule met 5 vestigingen in Brabant. Het is een laagdrempelige formule met leuke en betaalbare kinderkleding.

Acties
Als u in de maand maart voor 50 euro aan kleding koopt krijgt u gratis een WK-stoel. Ook kunt u een foto van uw kleine (met Mazzelkleding) naar info@mazzelkids.nl sturen. U maakt dan kans op een leuke prijs. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mazzelkids.nl.

Kijk ook maar eens naar de foto’s

Een gedachte over “Mazzel Kinderkleding nieuw in Winkelcentrum

  1. chris 16/03/2006 / 23:14

    he kei gaaf rakker ga zo door super super en bedankt

    Like

Reacties zijn gesloten.