MOGELIJKHEID OM AFVALCONTAINERS OM TE RUILEN

Vanwege wijziging in afvalverzameling

MOGELIJKHEID OM AFVALCONTAINERS OM TE RUILEN

Vanaf 2 januari aanstaande verandert het inzamelen van het huisvuil. U kunt dan niet meer elke week uw grijze en groene container aanbieden. De ene week wordt uw grijze container geleegd, de andere week uw groene. Inmiddels hebben alle huishoudens een brief ontvangen, waarin de verschillende inzameldagen staan vermeld. Eind januari krijgt u ook nog een nieuwe Afvalwijzer met daarop alle informatie.

De wijziging in de inzameling betekent voor u misschien dat u uw ‘aanbiedgedrag’ moet aanpassen. Het duurt nu immers langer voordat uw volle container wordt geleegd. Om te voorkomen dat uw container snel te vol raakt, kunt u in de maand januari 2006 één keer gratis uw container(s) omruilen. U kunt dan kiezen voor een container met een andere inhoudsmaat: 140 of 240 liter. U kunt zowel de grijze als de groene container omruilen. Elk huishouden mag maar één grijze en twee groene containers hebben.

Als u uw container(s) wilt ruilen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van afvalinzamelaar CURE, telefoon 040-2574585. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Een gedachte over “MOGELIJKHEID OM AFVALCONTAINERS OM TE RUILEN

 1. lies 28/12/2005 / 23:12

  Nou ik heb nog geen brief gezien hoor
  en waarom wel 2 groene, laten ze maar 2 grijze verstrekken
  DAT WORD WEER VEEL AFVAL DIE GEDUMD ZAL WORDEN, WAAR HET NIET HOORD
  Ik snap niet waar de gemeente zich druk om maakt, je betaald toch voor je afval?

  Like

Reacties zijn gesloten.