Sinterklaas

Sinterklaas

DREEF: Zaterdag 26 november (stond verkeerd vermeld in de Trompetter) komen Sinterklaas en zijn Pieten naar De Dreef. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn ze te gast in het wijkcentrum. Tijdens de Sinterklaasmiddag is er van alles te doen. Het wordt een feestelijke middag met knutsel- en doe-activiteiten. De Pieten band is er ook weer zodat iedereen uit volle borst kan zingen voor Sinterklaas. En voor ieder kind neemt Sinterklaas dit jaar natuurlijk ook weer een leuk cadeautje mee.

Wil jij er ook bij zijn? Kom dan een kleurplaat halen bij De Dreef, Winkelcentrum Coevering 33 in Geldrop. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in voor Sinterklaas. Lever hem uiterlijk woensdag 23 november in bij De Dreef dan ontvang je een entreebewijs voor de Sinterklaasmiddag. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen meedoen.

WINKELCENTRUM:
Op zaterdag 3 december brengt Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum. Van 13.00 tot 15.30 kunnen kinderen hun tekeningen/gedichtjes/verlanglijstjes brengen en hun liedjes zingen. Sinterklaas wordt geholpen door 4 zwarte pieten die voor de kinderen wat lekkers bij hun hebben.

Een gedachte over “Sinterklaas

  1. Peter Coolen 24/11/2005 / 14:39

    Bij het Sinterklaas-bezoek aan De Dreef wordt gesproken over zondag 26 november. 26 november is echter
    een zaterdag… . Wat is de juiste dag én datum van dit Sinterklaas-bezoek?

    Like

Reacties zijn gesloten.